Activitat de maig al Punt Jove

204

Les propostes especials per aquest mes de maig des de l’àrea de Joventut inclouen comissió per recollir noves idees, acompanyament laboral, berenar amb reflexions, jocs de riure, companyia canina o una trobada intergeneracional per acostar la tecnologia als avis i àvies del municipi. Tot seguit consulteu la programació.

Comença a arribar ja la caloreta! Durant aquest mes de maig us portem preparades diverses activitats que es van proposar a l’anterior Comissió Jove. Com a jove tens més idees? T’agradaria algun taller en concret? Vine a participar en la Comissió Jove que fem cada mes, t’escoltarem!

El 8 de maig, la tècnica d’ocupació juvenil vindrà al Punt Jove a fer un taller #LaboratecaTour, perquè els joves aprenguin a detectar les seves fortaleses, quines habilitats o mancances tenen a l’hora de fer recerca de feina.

Tornarem a tenir Divendres de Berenar, on passem una bona estona conversant o fent petites dinàmiques que ens porten a fer reflexions de temes actuals i interessants pels joves.

Les novetats que trobem durant aquest mes són la tarda de Jocs de Riure; tornarem a gaudir de la companyia canina gràcies al Racó del Milú; i conjuntament amb el Casal de la Gent Gran, farem una trobada intergeneracional on els nostres joves ensenyaran als més grans com utilitzar les noves tecnologies.

Com sempre, apunta’t a aquelles activitats que més t’agradin. Escriu-nos per DM o whatsapp al número 650 98 30 81. Segur que aprendràs quelcom nou i compartiràs una estona agradable. T’esperem!

En cas que hi hagi alguna persona interessada totes les activitats podran ser adaptades per a persones amb diversitat funcional.

Divendres 4: Comissió Jove
Dilluns 8: Laborateca tour
Divendres 19: Divendres de berenar
Dijous 25: Jocs de riure
Divendres 26: Racó del Milú
Dilluns 29: Trobada amb els avis

Comparteix