El Ple municipal aprova noves inversions als Hostalets de Pierola

1639

El Ple extraordinari de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, celebrat el passat dimarts 30 d’agost, va aprovar la consignació pressupostària per desenvolupar un conjunt d’inversions d’interès pel municipi i els seus veïns.

Es tracta d’un conjunt d’actuacions prioritàries pel govern dels Hostalets de Pierola en l’àmbit urbanístic, educatiu, energètic i social que tindran inici i es desenvoluparan durant els pròxims mesos. Entre les més destacables s’hi troben les següents:

Inversions en millora i ordenació urbanística.

Amb l’objectiu de continuar el programa de millores urbanístiques, tant al poble com a les urbanitzacions, s’han aprovat els següents programes:

  • Urbanització del carrer Isidre Vallès. Pressupost: 80.000€. L’objectiu d’aquesta actuació és complementar i tancar la semi-zona de vianants del centre del nucli urbà dels Hostalets de Pierola.
  • Reductors de velocitat. Pressupost: 25.000€. La seguretat viària en els carrers del municipi és una prioritat del govern. S’ampliarà la xarxa de reductors de velocitat per disminuir la velocitat dels vehicles.
  • Millora de l’enllumenat a les urbanitzacions. Pressupost: 27.000€. El passat mandat es va iniciar un programa de millora de l’enllumenat públic amb l’objectiu de guanyar en eficiència i sostenibilitat. Aquest programa es continua desenvolupant i es milloraran aquelles zones amb manca d’una correcte il·luminació.
  • Millora i noves instal·lacions recreatives per a infants i gent gran. Pressupost: 47.000€. El màxim gaudi per part dels veïns del nostre entorn, així com de les persones que ens visiten, és una prioritat del govern. Aquesta inversió permetrà millorar les instal·lacions existents i crear-ne de noves.

 Actuacions en educació.

Les actuacions previstes tenen l’objectiu de facilitar l’escolarització dels joves al seu institut de referència i millorar els serveis de la Llar d’Infants ‘La Granota’.

  • Gratuïtat del Transport Escolar de les urbanitzacions a l’Institut Guinovarda de Piera. Pressupost: 15.000€. L’objectiu de la regidoria d’Educació és que cap jove del municipi hagi de pagar pel desplaçament al seu institut de referència, en aquest cas l’Institut Guinovarda. A partir del setembre, els alumnes que visquin a les urbanitzacions i que s’hagin inscrit a aquest servei, tindran el trasllat gratuït fins al seu institut.
  • Material de la Llar d’Infants. Pressupost: 6.000€. Després de les mesures de millora pedagògica del centre ha augmentat el nombre de famílies que fan ús d’aquest servei. Per donar una correcta atenció a tots els infants es farà una nova adquisició de material per aquest centre.

Actuacions en medi ambient:

Actuacions per garantir la prevenció i l’actuació contra els incendis.

  • Hidrants a Serra Alta. Pressupost: 21.000€. És bàsic garantir la seguretat dels veïns davant d’incendis forestals a l’entorn de les urbanitzacions. Aquesta actuació consolidarà i ampliarà el sistema d’hidrants existents.

Actuacions en joventut:

La regidoria de Joventut està desenvolupant el Pla Local de Joventut de la mà de les entitats juvenils del municipi. La inversió consolida el desenvolupament del projecte.

  • Condicionament de l’Espai Jove. Pressupost: 6.000€. Millora i reforma de l’Espai Jove, mentre es desenvolupa el projecte definitiu, per garantir l’acollida de totes les activitats que s’hi desenvolupen, així com les demandes dels joves.

 

Comparteix