I poc a poc la #FMHostalets17 va arribant al seu final…

1055

Hem gaudit dels darrers dies de Festa Major dels Hostalets de Pierola!! Ara toca viure-la fins al final!

Avui, després de pràcticament una setmana de molta activitat, acabarà la Festa Major dels Hostalets de Pierola amb les havaneres del grup Roques Blanques a les 21.00 a la plaça de les Oliveres i l’espectacle de fi de festa des de Cal Figueres  sobre les 11 de la nit. Al matí amb la missa solemne de la Festa Major i, durant tot el dia, el trenet turístic programen aquesta última jornada.

En el resum d’ahir cal destacar l’èxit en totes les propostes començant pel tobogan aquàtic i un matí espatarrant. A la tarda, el teatre familiar amb Tortell Poltrona i Albert Pla va omplir el teatre per segon dia consecutiu amb un públic que va quedar enganxat des del primer minut. Petits i adults van gaudir d’un espectacle que combina l’essència dels dos artistes.

Al vespre, el correfoc va començar puntualment i els carrers del poble es van omplir de llum, foc, fum, corredisses i una gran posada en escena final a la plaça dels Països Catalans en un espectacle que condemnava actituds i pràctiques basades en el racisme, el masclisme, classisme i altres idees que no respecten la llibertat i els drets de les persones.

I a mitja nit, cues per participar del Làser Tag els Maquis en una simulació bèl·lica molt divertida que es va situar a la placeta i, on grans i petits, van gaudir de l’estratègia i bona companyia entre amics.

Imatges del dilluns 24 de juliol.

Comparteix