A les portes de l’estiu, els Hostalets viu un cap de setmana ple d’actes

912
Aquest cap de setmana ha estat carregat de propostes al nostre poble coincidint amb la recta final del curs escolar 2017-2018 i els primers dies per anar a la piscina municipal.
Precisament divendres, 15 de juny, va tenir lloc la proposta de l’Hora del Conte a càrrec de l’Imma Flo de la companyia ‘La mama i la padrina’ al Biblio@ccés amb una participació de nens i nenes que van poder gaudir d’aquesta experiència.
Al vespre també, el CF Hostalets de Pierola va tancar la temporada amb el reconeixement a les diferents categories del club i un pica-pica. L’alcalde, Daniel Vendrell, va valorar també l’esforç de les famílies que han de dedicar hores i desplaçaments durant el curs i va animar a tothom a tornar-hi a partir del setembre.
Dissabte l’Estudi de Ball Anna Valls va deixar la imatge d’un auditori de Cal Figueres ple de gom a gom per assistir al festival de final de curs dels 35 alumnes participants i amb unes coreografies molt treballades fruit de l’esforç dels darrers mesos.
Al vespre, el mateix local va ser escenari de l’activitat Liceu a la Fresca que organitzava l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola amb la retransmissió de l’òpera de Puccini ‘Manon Lescout’ que es feia al teatre del Liceu de Barcelona.
Per últim, l’associació Amics de la Música ens portava aquest diumenge un nou concert del cicle amb l’actuació del cor de cambra la Polifònica de l’Urgell. És el 120è concert que organitza aquesta entitat hostaletenca.
Comparteix