Veredicte del concurs de Sant Jordi

1479

Satisfacció des de la regidoria de Cultura davant la participació de les propostes presentades durant la setmana de Sant Jordi. Pel que fa al concurs literari, finalment s’han presentat més de 25 treballs en diferents formats i en les dues categories, infantil i adulta. Per altra banda, la invitació per escollir els llibres que formaran part de la pròxima comanda de la Bibioteca ha rebut la resposta de gairebé un centenar de títols.

La setmana de Sant Jordi del confinament ha generat una gran resposta a les dues accions que s’han organitzat des de la regidoria de Cultura. Un total de 12 treballs en categoria infantil i 14 en adulta han omplert d’històries i relats en formats tan diversos com poemes, contes, relats o còmics.
Després de comprovar la qualitat i varietat dels treballs, l’ingeni i originalitat de molts d’ells i valorar-ne diferents punts, el jurat format per Maite Luís Rodrigo, Marta Valls Ribas, Gemma Raventós Gascon i Marta Diago Marco (només en categoria adulta) ha deliberat atorgar els premis d’aquesta edició als següents treballs:
  • Categoria adulta: ‘El drac de ferro‘ amb el pseudònim ‘Mimosa’ que correspon a Diana Abad Gil.
  • Categoria infantil: ‘Aventures d’una confinada‘ presentada sota el pseudònim ‘Tulipa’ i que pertany a Laia Esteve Llopart.
Des de la regidoria de Cultura s’ha fet arribar un diploma a tots els participants en agraïment a la gran aportació feta i amb la ferma voluntat de continuar organitzant certàmens en futures ocasions.
.

Per altra banda, la iniciativa de demanar llibres per a la pròxima comanda que es farà a la Biblioteca ha comptat amb un total de 89 títols. Propostes d’una gran varietat i d’autors diferents amb obres destinades a tots els públics. Després de l’èxit d’aquesta experiència, la regidoria espera convertir-la en una referència a repetir per a futures ocasions.

 

Comparteix