Presentació de “Montserratins Racing Team”

1429

El passat dissabte 4 de març va tenir lloc la presentació de l’equip de motoclisme de resistència amb clar protagonisme hostaletenc.

I és que els seus dos pilots, Jordi del Rio i Carlos Guirao, són del municipi. L’equip tècnic i mecànic el completen Quique Race, Sonia Seres, Jairo Fernández, Néstor del Rio, Carolina Almendrote, Laura Toral i Fran Acedo.

L’acte va tenir lloc a les instal·lacions del CRIP amb la descoberta de les motos que competiran, bàsicament en competicions de l’àmbit mediterrani i amb esponsorització, entre altres, d’empreses locals i el suport de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Precisament, l’alcalde Daniel Vendrell, va acompanyar els protagonistes de la presentació que van notar l’escalf d’amics, familiars i simpatitzants d’aquest esport que no es van voler perdre aquesta jornada.

L’especialitat de cursa per resistència consisteix en donar voltes en un circuit durant un seguit d’hores i en la que els pilots es van alternant. El passat mes de desembre, en la passada edició del Trofeu Català Rodi Endurance i després de 3 hores de competició, els hostaletencs van aconseguir el seu primer podi.

Totes les imatges aquí.

Comparteix