Procés de participació per escollir el model de pavelló cobert

1350

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola obre un nou procés participatiu per seleccionar el model de pavelló poliesportiu que volen els veïns i veïnes.

A principis de l’any 2015 es va realitzar un procés de participació per seleccionar la ubicació del nou complex esportiu. Els veïns van decidir que el nou pavelló poliesportiu se situaria a les antigues piscines, una proposta que obre oportunitats per aconseguir un gran espai sòcio-esportiu al centre del poble dels Hostalets de Pierola.

Després d’analitzar les necessitats del municipi i de la ubicació, així com les diferents alternatives existents es posa a consideració dels veïns dos models de pavelló poliesportiu cobert. Els ciutadans, mitjançant un procés de participació, podran escollir el model que considerin més adient.

Podran participar els veïns empadronats a partir de setze anys (setze inclosos). Aquesta butlleta s’ha de dipositar a l’urna situada a la recepció de l’Ajuntament a partir del 10 d’octubre i fins el 14 d’octubre entre les 9.00h i les 14.00h (dijous, 13 d’octubre també de 17h a 19h).

El proper divendres, 7 d’octubre a les 18.00h a l’auditori de Cal Figueres es farà la presentació del procés de participació amb l’explicació dels dos models de pavelló poliesportiu que es posen a consideració dels veïns.

Model 1
Model 1
Model 2
Model 2

 

 

 

 

 

 

Podeu descarregar-vos el díptic informatiu aquí.

Llegiu el díptic informatiu en la següent documentació:

 

Comparteix