El Punt Jove dels Hostalets de Pierola presenta novetats

1379

El divendres, 19 de gener es van obrir les portes del nou Punt Jove dels Hostalets de Pierola amb una gran participació de joves i famílies.

Fruit d’un procés de participació amb els joves hostaletencs com a protagonistes, el passat divendres, 19 de gener el nou Punt Jove dels Hostalets de Pierola va presentar totes les seves novetats així com el seu equip tècnic.

Just a les sis de la tarda, l’Espai d’Entitats, que acull el Punt Jove dels Hostalets de Pierola s’omplia d’adolescents, joves i famílies amb ganes de conèixer les novetats del centre i començar a participar en les activitats i propostes organitzades. Durant tota la tarda l’equip tècnic va oferir explicacions sobre el funcionament del centre i els recursos existents a tots els assistents.

La regidora de joventut, Carme Zaragoza, va destacar la importància del projecte i va posar en valor “la feina efectuada entre els joves hostaletencs i els tècnics de joventut per definir un espai adaptat i enfocat a les necessitats dels joves i les seves famílies“. Altrament també va explicar que el Punt Jove que obria portes el passat divendres “esdevé una fita important en un camí que encara té molt recorregut, ja que l’objectiu del govern és instal·lar el centre a l’edifici annex al futur poliesportiu cobert dels Hostalets de Pierola“. Aquest futur nou espai tindrà molt més espai, més recursos i més capacitat de generar sinergies transversals amb d’altres àmbits on la participació dels joves és cabdal.

Les portes obertes van continuar amb l’entrega de premis del concurs d’instagram, on es premiava la millor fotografia del Nadal realitzada a la xarxa social sota els hastags #momentassoshostalets #puntjovehopierola.

La tarda va finalitzar entre jocs de taula, partides al FIFA de la Play i xerrades d’amics a l’entorn d’un bon berenar.

Durant el mes de gener el Punt Jove ha previst activitats gairebé cada dia. Descobriu-les i agendeu-les! Tota la informació aquí.

I no deixeu de seguir a les xarxes el Punt Jove:

  • Instagram: @Puntjovehopierola
  • Facebook

Totes les imatges de la jornada de portes obertes, aquí.

Comparteix