Un reconeixement molt emotiu

187

L’auditori Cal Figueres ha estat escenari de l’acte de reconeixement al metge de família, Joan Solanellas, i a la infermera Susana Caballero després de donar servei al llarg de tres dècades al consultori dels Hostalets de Pierola. Veïns, companys i amics han estat al costat dels dos professionals en un sentit homenatge.

Després de més de trenta anys de servei, aquest divendres 17 de maig a les 7 de la tarda ha tingut lloc l’acte de reconeixement, molt emotiu, a les dues persones que han estat referents de la salut als Hostalets de Pierola. Coincidint amb la recent jubilació de la infermera, Susana Caballero, des de l’Ajuntament s’ha organitzat aquest homenatge al tàndem format amb el metge de capçalera, Joan Solanellas. Podeu recuperar-ne la retransmissió en diferit a continuació:

Els dos professionals van començar a la tardor del 1993 i han estat testimonis de moments històrics com l’estrena del consultori actual o l’arribada de la pandèmia el març del 2020. Tres dècades al costat de moltes famílies hostaletenques, amb els primers diagnòstics, històries de superació, veient com creixien les noves generacions i, per contra, havent de viure també últims moments de vida i comiats. Tota una carrera d’acompanyament, compromís i vincle amb el poble.

L’acte de reconeixement ha comptat amb l’alcalde Gerard Parcerisas, companys de professió amb la directora del CAP de Piera, Susanna Morcate, alcaldes i regidors de Salut representats amb paraules de la regidora Marta Casas i la presència dels dos protagonistes, autoritats locals i representants de l’àmbit de la salut.

Documentació relacionada:
Vídeo emès en el reconeixement
Recull fotogràfic
Cartes de Joan Solanellas i Susana Caballero

 

 

Comparteix