Ses Majestats els Reis d’Orient a punt d’arribar!

1117

Els emissaris de Ses Majestats els Reis d’Orient informen que la comitiva reial ja està arribant i que sense cap mena de problema a les 18.30h hi seran als Hostalets de Pierola. Així, tots preparats per donar una gran benvinguda a Ses Majestats, sobretot els més petits!!

La cavalcada passarà pels carrers: Avda. dels Hostalets de Pierola, carrer Sant Antoni, carrer Major, ronda de Ponent, carrer de Montserrat, carrer Església i plaça Cal Figueres. A la plaça Cal Figueres tindrà lloc l’adoració i l’acte de benvinguda de Ses recorregut-2017Majestats, on enguany, estrenaran escenari i mesures de seguretat.

Tot seguit, els Reis tornaran a les seves carrosses on, tots els nens i nenes que ho vulguin, podran saludar-los. Un cop tots els nens hagin saludat els Reis s’iniciarà el repartiment dels regals casa per casa. La comitiva de Ses Majestats estarà formada per la nova Estrella, els camions plens de joguines, les carrosses dels Reis i la carbonera.

Per tal d’evitar aglomeracions perilloses per poder veure bé les carrosses dels reis i recollir els caramels amb seguretat, la comissió de festes de Nadal i Reis convida a tothom a donar la benvinguda a Ses Majestats a la plaça dels Països Catalans. Allà la cavalcada donarà la volta a la plaça i continuarà per la carretera cap al poble.

Per motius de seguretat queda totalment prohibit pujar els infants a les carrosses de Reis durant tota la cavalcada. Únicament ho podran fer a la plaça de Cal Figueres, després de l’adoració dels Reis.

Consells per una cavalcada segura aquí.

Comparteix