Renovat el conveni de col·laboracio amb els Bombers de Piera

1067

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola dóna suport al cos de Bombers Voluntaris de Piera amb una col·laboració de 1.500€ anuals, entre d’altres.

El conveni, signat avui divendres, 1 de setembre amb el Cos de Bombers Voluntaris de Piera té com a objectiu dunar suport al cos voluntari de seguretat en totes aquelles actuacions encaminades a conscienciar la població envers la prevenció i la seguretat en casos de sinistres o actuacions d’emergències, així com totes les actuacions que vetllin per la integritat física de les persones.

Mitjançant aquest conveni de col·laboració el Cos de seguretat assistirà l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola en serveis d’urgència i assistència tècnica amb personal i material adient per cada situació. Altrament, els bombers també oferiran xerrades informatives i formatives en matèria de prevenció a la població i revisaran el funcionament dels hidrants repartits pel territori, entre d’altres.

A canvi, el Cos de Bombers Voluntaris de Piera rep una col·laboració econòmica de 1.500€ que permet al cos de seguretat mantenir la seva infraestructura i millorar-la amb la compra de nou material tècnic.

A tall d’exemple, la darrera adquisició, realitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola per part dels bombers ha estat un ProPak. És una unitat portàtil d’escuma multiexpansió que serveix per mantenir humida durant més temps la zona remullada durant els treballs d’extinció d’un incendi. És una eina fonamental per sufocar incendis en zones forestals, edificis, cotxes o en zones urbanes. També imprescindible davant d’incendis provocats per hidrocarburs.

A continuació podeu veure un vídeo-demostració que el Cos de Bombers Voluntaris de Piera ha gravat per mostrar el funcionament del ProPak:

El Cos de Bombers Voluntaris de Piera agraeix el suport econòmic i logístic que rep de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, que ajuda a desenvolupar d’una manera més eficient i eficaç la seva feina.

Comparteix