Reunió amb l’alcalde de Collbató

1875

Aquest dimecres l’alcalde Gerard Parcerisas ha rebut la visita de l’alcalde de Collbató, Miquel Solà, per tractar diversos temes que afecten els dos municipis com els accessos des de Serra Alta que van al municipi veí, les millores de l’A2, el porta a porta, l’abocador i el Parc Rural de Montserrat.

A proposta dels Hostalets de Pierola, els dos alcaldes, el regidor d’urbanitzacions dels Hostalets, Xavier Alberich, el regidor d’Acció Territorial de Collbató, Josep Estradé, s’han trobat per parlar de cinc temes d’interès comú i acordar actuacions que beneficien els dos municipis. S’ha tocat en primer lloc l’accés de la baixada que comunica la sortida de Serra Alta amb Collbató per mirar com es pot millorar aquest tram.

També s’ha posat damunt la taula les gestions que s’estan fent en el tram de l’A2 que passa pels dos municipis amb l’interès de potenciar el polígon Mas d’en Pi i s’ha compartit l’experiència que tenen a Collbató amb el sistema de recollida d’escombraries ‘porta a porta’ que s’està estudiant d’implantar als Hostalets de Pierola.

Per altra banda, Solà ha demanat que Collbató pugui participar a les convocatòries de seguiment tècniques i polítiques de l’abocador i l’ecoparc. Finalment, també Parcerisas ha mostrat la voluntat d’afegir Els Hostalets de Pierola a l’entitat del Parc Rural de Montserrat que, precisament, presideix Solà amb l’objectiu de formar part activa del projecte.

Comparteix