Rivalba i els Hostalets de Pierola reprenen l’agermanament

978

Des de l’any 2003, els municipis de Rivalba di Castello (Piamonte, Itàlia) i Els Hostalets de Pierola estan agermanats. Després d’uns anys sense intercanvis s’activa una nova etapa amb l’objectiu de tornar a connectar els pobles i els seus veïns.

Aquest cap de setmana, l’agermanament entre Rivalba di Castello i Els Hostalets de Pierola viurà una nova etapa amb l’arribada d’uns 25 representants del municipi italià. Aquesta nova trobada s’ha anat preparant entre ambdós ajuntaments amb l’objectiu de reprendre els contactes entre els dos municipis i, sobretot, entre els seus veïns, després de la darrera edició de l’any 2007.

Durant aquest cap de setmana els visitants de Rivalba coneixeran el poble dels Hostalets de Pierola i compartiran temps, experiències i activitats amb els veïns dels Hostalets de Pierola. Així, aquest divendres 18 de novembre està prevista la benvinguda a l’Auditori i, posteriorment, un sopar i festa d’agermanament. Dissabte al matí visitaran Barcelona i a la nit el Cafè del Casal Català organitzarà una Festa per a tothom. Finalment diumenge al matí gaudiran de l’experiència de les P@leo_rutes. A diferència d’altres vegades, no hi haurà acollida a les cases dels veïns perquè els rivalbencs s’allotjaran a l’alberg de Can Roviralta.

Aquest nou agermanament està organitzat per ambdós ajuntaments amb la col·laboració de les entitats Arc Juvenil, Teca i Festa i el Casal Català.

Us convidem a sumar-vos a aquesta nova edició de l’agermanament amb Rivalba! Un cap de setmana per compartir amistat, cultura i germanor entre els veïns dels dos municipis. Estigueu atents a les informacions durant els propers dies!

Recordeu:

Divendres, 18 de novembre

19h. Benvinguda a l’Auditori de Cal Figueres

20.30h. Sopar i Festa d’Agermanament. Preu del tiquet pel sopar 8€

Adquisició del tiquet a:

  • Suma
  • Cafè Casal Català
  • Cal Sala

Dissabte, 19 de novembre

23.00h. Festa per a tothom al Cafè del Casal Català

Comparteix