Nou servei de salut als Hostalets

354

Aquest 27 d’octubre, el consultori municipal incorpora un nou servei amb una treballadora social de salut comunitària que atendrà presencialment els dimecres cada quinze dies de 8.30 a 14.30. Cal reservar cita prèvia a través dels canals habituals i, el fet de disposar del servei al municipi, fa que ja no calgui anar fins a Piera per rebre l’atenció en aquest sentit.
.
El CAP de Piera i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola han arribat a un acord per disposar dels serveis d’una treballadora social especialista en Salut Comunitària als Hostalets de Pierola. Aquesta professional atendrà – amb cita prèvia – les persones que així ho necessitin sense que s’hagin de desplaçar a Piera, com passava fins ara.
.
Aquest servei treballa de manera coordinada amb les treballadores socials i l’educadora de l’Ajuntament per donar una atenció global, incloent-hi la vessant de la salut. L’horari d’atenció al públic d’aquest servei és els dimecres (cada dues setmanes i ampliable en funció de futures necessitats) de 8.30 a 14.30 hores.
.
Per demanar visita cal que posar-se en contacte amb el CAP pels canals habituals:

  • Consultori Municipal (tel. 93 771 20 02)
  • CAP de Piera (tel. 93 778 84 95)
  • A través de l’App La Meva Salut
  • Presencialment o a través del metge o metgessa de família.
Comparteix