Campanya especial de donació de sang

733

Crida per diumenge del Banc de Sang a mantenir el ritme de donacions que continuen sent necessàries per als pacients dels hospitals un cop activades les operacions i tractaments ajornats durant els darrers mesos a causa de la Covid-19. Per donar sang cal fer reserva prèvia a donarsang.gencat.cat.

Diumenge 5 de juliol de 10.00 a 14.00, a l’Auditori de Cal Figueres, un equip del Banc de Sang i Teixits s’ocuparà de l’acapte de sang al nostre municipi en una campanya especial en diferents punts del país que es fan aquests dies. Es tracta d’un moment on els hospitals reprenen l’activitat en operacions i tractaments després d’uns mesos d’aturada on s’ha prioritzat l’atenció a la pandèmia provocada pel coronavirus.

Campanyes amb mesures de seguretat
El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d’altres. En aquesta ocasió també, cal fer la reserva prèvia per donar sang a través de la pàgina web donarsang.gencat.cat.

 

Comparteix