El servei d’aigua als Hostalets de Pierola serà totalment municipal

3551

Amb la recepció del servei d’aigua de Can Fosalba, Hoserpi SL, l’empresa municipal dels Hostalets de Pierola, ja gestiona el subministrament d’aigua de gairebé tots els habitatges del municipi.

Des del passat 1 de juliol, Hoserpi gestiona el servei de subministrament d’aigua de Can Fosalba, que abans oferia la cooperativa de veïns ‘Dotacions i manteniment Can Fosalba’. D’aquesta manera, tota la gestió del cicle de l’aigua als Hostalets de Pierola es fa mitjançant criteris públics.

En aquest moments la xarxa pública d’aigua dels Hostalets de Pierola dona servei al nucli, Serra Alta, Can Fosalba, Can Termens i habitatges disseminats.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola està desenvolupant el projecte urbanístic per dotar de xarxa pública d’aigua a les urbanitzacions de Boscos de Can Martí i Can Rovira de l’Estela. Gràcies a aquest projecte tots els habitatges del municipi estaran connectats a la xarxa pública gestionada per l’empresa pública i gaudiran dels mateixos criteris tècnics i tarifaris.

Dades d’interès:

Incidències a la xarxa

  • Tots els dies laborables de 9h a 14h. 93 771 21 12
  • Dissabte – diumenge i resta d’hores: 93 771 20 49

Informació del servei

 Taxa reguladora del servei de subministrament d’aigua

Comparteix