Ses Majestats els Reis d’Orient van portar tota la il·lusió del món!

2141
Els tres Reis d’Orient van complir amb la seva cita i van aparèixer engalanats amb les seves carrosses pels principals carrers dels Hostalets de Pierola.

Les festes de Nadal i Reis van arribar a la seva fi amb la tradicional cavalcada. Un any més, les famílies hostaletenques van sortir al carrer per donar la benvinguda a Ses Majestats en la nit més màgica de l’any, especialment per als més petits de casa. Cares d’emoció, somriures, valents que donaven el xumet, etc. van ser imatges que es van tornar a viure el passat 5 de gener.

Gràcies a la Comissió de Nadal i Reis, després de la cavalcada i que els Reis saludessin a tots els hostaletencs, va començar el repartiment de regals a les cases del poble per repartir il·lusió.

Podeu veure les imatges de la Cavalcada de Reis 2019 prement aquí.

Amb la tornada a l’escola, l’activitat dels Hostalets de Pierola comptarà amb dues cites importants els pròxims dies: el 30 amb l’òpera en directe ‘La Traviata’ de Verdi i la nova trobada del Club de Lectura i Cinema amb l’obra ‘Pastoral Americana’ de Philip Roth, el dissabte 19 de gener a la tarda.

Comparteix