Ses Majestats els Reis d’Orient van portar màgia i il·lusió!

970
Els tres Reis d’Orient van complir amb la seva cita i van aparèixer engalanats amb les seves carrosses pels principals carrers dels Hostalets de Pierola.
Les festes de Nadal i Reis van acabar la setmana passada amb la tradicional cavalcada. Un any més, les famílies hostaletenques es van bolcar al carrer per donar la benvinguda a Ses Majestats en la nit més màgica de l’any, especialment per als més petits de casa. Cares d’emoció, somriures, valents que donaven el xumet, van ser imatges que es van tornar a viure el passat 5 de gener.

Gràcies a la Comissió de Nadal i Reis, després de la cavalcada i que els Reis saludessin a tots els hostaletencs, va començar el repartiment de regals per a les cases del poble i repartir il·lusió.

Podeu veure les imatges de la Cavalcada de Reis 2018 prement aquí.

Per últim, cal destacar que el programa d’aquestes festes d’hivern va acabar amb la primera ballada de sardanes, diumenge, a la sala del teatre del Casal Català. Una vintena de veïns van aprofitar la bona interpretació de la cobla que va ocupar l’escenari.

Amb la tornada a l’escola, l’activitat dels Hostalets de Pierola comptarà amb dues cites importants els pròxims dies: el 16 amb l’òpera en directe ‘Rigoletto’ de Verdi i la inauguració del nou Punt Jove el divendres 19 de gener a la tarda.

Comparteix