El Centre de Serveis a la Gent Gran aviat serà realitat

1500

El passat dijous, 18 de febrer es va signar el contracte per a la construcció del nou Centre de Serveis de la Gent Gran. Edifici que donarà servei al col·lectiu de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola i que entrarà en funcionament durant el segon semestre del 2016.

Els responsables de l’empresa Construccions Hostalets S.L. i l’alcalde Daniel Vendrell van signar el passat 18 de febrer el contracte per a l’execució del projecte del Centre de Serveis a la Gent Gran. L’execució del projecte va ser licitat per un preu de 550.046,4€ i el preu final d’adjudicació ha estat de 480.790.12€, és a dir, amb una baixa del 12,6%. En els criteris d’adjudicació s’ha tingut en conte: l’oferta econòmica, la millora del termini d’execució, l’ampliació del termini de garantia i la quantitat econòmica i viabilitat de les millores proposades.

El termini d’execució se situa en 4,5 mesos, és a dir, l’execució haurà de finalitzar durant el mes de juliol, tot i que el programa previst pot adequar-se a les necessitats diàries de l’execució.

Recordar que el Centre se situarà a la zona de l’antic escorxador i té com a objectiu centralitzar tots els serveis municipals i donar serveis especialitzats i suport a la gent gran dels Hostalets de Pierola.

exterior-acces-v01interior-gimnas-v01

Comparteix