Visita a l’empresa Simat SL

1054

Nova jornada de visita a les empreses del municipi. Aquest dilluns, l’alcalde dels Hostalets de Pierola, la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació i la prospectora del projecte Anoia Activa del Consell Comarcal han visitat Preparados Alimenticios Simat SL, rebuts per la propietat Pere Font i el seu director general, David Sabadell.

Simat és una empresa fundada l’any 1979, ubicada al polígon industrial Camp de la Serra dels Hostalets de Pierola, ja fa més de 40 anys. Dedicada a la indústria del sector alimentari, són referents en productes solubles en pols granulat de qualitat per al seu ús en màquines automàtiques i càpsules destinades al vending, horeca i retail.

Ofereix una diversa gamma de productes; làctics, cacaus en pols, cafès, capuccionos, tes i infusions, batuts en pols, brous, càpsules, monodosis i consumibles. Una de les seves principals inquietuds és assolir uns elevats paràmetres de qualitat per cercar la màxima seguretat alimentària.

Actualment té una plantilla de 24 treballadors a les dues naus dels Hostalets de Pierola, ocupant una superfície total de 5.400 m2. Exporten un terç de la seva producció al mercat internacional, principalment a Europa, Amèrica central, nord d’Àfrica i països dels Emirats Àrabs.

Des de l’Ajuntament se’ls ha informat dels serveis que poden disposar, sobretot en matèria d’ocupació. El Servei Local del municipi, en aquest àmbit, és totalment subvencionat i podran col·laborar-hi sempre que necessitin cobrir llocs de treball vacants i davant una demanda de jornades formatives.

Per altra banda, Simat té el repte d’integrar tot l’espai de què disposa i unificar les dues naus, per fer més eficient tot el procés productiu i logístic. Així mateix, l’objectiu és seguir creixent i ampliar les seves instal·lacions al municipi. Una oportunitat que ha de comptar amb una bona col·laboració entre empresa privada i administració pública.

.

Comparteix