Convocatòria per demanar subvencions (últims dies)

500

Entitats i associacions dels Hostalets de Pierola ja poden demanar les subvencions per a les activitats previstes per aquest 2022. Un tràmit que s’adapta a la concurrència competitiva i que posa en valor activitats concretes a l’hora d’atorgar-ne els imports. El termini per presentar les propostes acaba el dijous 14 d’abril. 

Publicades les bases i el formulari de sol·licitud per demanar subvencions per part de les entitats i associacions del municipi per aquest any. Es tracta de donar resposta a les diferents propostes que s’adjudicaran, segons puntuació, de tres bosses pressupostàries de caràcter culturals, festives i esportives amb unes partides de 30.000€, 27.550€ i 44.650€ respectivament.
.
Per optar-hi cal estar constituïda com a entitats hostaletenca i es valora, entre altres, el fet d’oferir diverses activitats al llarg de l’any, col·laborar amb altres col·lectius, l’ús de mesures que fomentin el reciclatge o l’abast sobre la participació al poble.
.
D’aquest tràmit en queden fora les associacions que tenen conveni amb l’Ajuntament, actualment minoritàries, com són les educatives (CEM Cal Maristany i Ampes) i les que ofereixen un servei puntual i més concret com els Bombers, l’esplai Pífies, l’associació Voluntaris d’Emergència de Recerca de Catalunya, K9 Rescue, ADF i Dispiera.
.
Aquesta convocatòria s’adapta a la normativa vigent de subvencions i, tal com marca la llei, atorga un màxim del 75% de l’import de les propostes que s’hi presentin. El termini per entrar les sol·licituds acaba el dijous 14 d’abril i el tràmit s’ha de fer telemàticament a través de la seu electrònica.
.
Més informació:
Publicació de la convocatòria
Comparteix