Subvencions per a les entitats

480

Entitats i associacions dels Hostalets de Pierola ja poden demanar les subvencions per a les activitats previstes per aquest 2023. Un tràmit que s’adapta a la concurrència competitiva i que posa en valor activitats concretes a l’hora d’atorgar-ne els imports. El termini per presentar les propostes acaba el dimecres 19 d’abril. 

Publicada la convocatòria per aquest any amb les bases i el formulari de sol·licitud per demanar subvencions per part de les entitats i associacions del municipi. L’objectiu és donar resposta a les diferents propostes que s’adjudicaran, segons puntuació, de tres bosses pressupostàries de caràcter cultural, festiva i esportiva a partir d’unes partides de 25.000€, 27.500€ i 42.000€ respectivament.
.
Per optar-hi cal estar constituïda com a entitat hostaletenca i es valora, entre altres, el fet d’oferir diverses activitats al llarg de l’any, col·laborar amb altres col·lectius, l’ús de mesures que fomentin el reciclatge, l’abast sobre la participació al poble o el fet de fer el cursos de formació específica.
.
D’aquest tràmit en queden fora les associacions que tenen conveni amb l’Ajuntament, actualment minoritàries, com són les educatives (CEM Cal Maristany i Ampes) i les que ofereixen un servei puntual i més concret com els Bombers, l’esplai Pífies, l’associació Voluntaris d’Emergència de Recerca de Catalunya, K9 Rescue, ADF i Dispiera.
.
Aquesta convocatòria s’adapta a la normativa vigent de subvencions i, tal com marca la llei, atorga un màxim del 75% de l’import de les propostes que s’hi presentin. El termini per entrar les sol·licituds acaba el dimecres 19 d’abril a les 12 de la nit i el tràmit s’ha de fer telemàticament a través de la seu electrònica.
Comparteix