Sumem grans quilòmetres

558

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran que se celebrarà l’1 d’octubre vinent, des del Consell de la Gent Gran de l’Anoia s’estan organitzant diverses activitats a la comarca. Aquest any, per promoure l’envelliment actiu i saludable es proposa la següent acció: «Sumem GRANS quilòmetres».

Es tracta de promoure que les persones, independentment de l’edat, puguin sumar-se a la iniciativa de caminar/desplaçar-se a fi d’acumular quilòmetres, anotar-se’ls i registrar-los perquè, amb la suma de tots, es pugui aconseguir el repte d’arribar de l’Anoia a Atenes, abans del dia 27 de setembre.

Les caminades es podran fer individualment o en grup, de manera que si un grup de 3 fa 5 km la suma a anotar serà de 15km.

En el transcurs de la Setmana de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola que se celebrarà el mes de setembre, també s’organitzarà una caminada pel municipi per acabar de sumar quilòmetres per part del veïnat hostaletenc.

Fins al dia 27 de setembre, tingueu l’edat que tingueu, podreu anar anotant els quilòmetres caminats i registrar-los a les cartelleres que hi haurà disponibles al Casal de la Gent Gran, al Centre de la Gent Gran, a recepció de l’Ajuntament i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Can Fosalba.

Animeu-vos-hi! Sumem quilòmetres; sumem anys i sumem salut!

Comparteix