Inscripcions per al curs de suport vital i DEA

225

Places disponibles per al curs d’autoprotecció i suport vital bàsic que inclou també l’ús del Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA). Una formació prevista per al dissabte 29 de maig de 9.00 a 13.00 hores a l’Auditori Cal Figueres. El taller és gratuït però està limitat a un màxim de 15 persones.

Al llarg del matí del dissabte 29 de maig, els Hostalets de Pierola rebrà una formació a càrrec d’un professional del sector amb el taller d’autoprotecció i suport vital bàsic i DEA.
Una molt bona oportunitat, amb inscripció gratuïta, per adquirir la preparació adequada davant d’una situació d’emergència i que donarà les eines per reaccionar amb rapidesa i poder actuar amb la màxima efectivitat.

El límit de places per aquest taller és de 15 i es respectarà l’ordre d’arribada de les sol·licituds, donant prioritat a membres d’associacions i entitats hostaletenques. Per inscriure-s’hi cal enviar un e-mail a ireneabad@elshostaletsdepierola.cat abans del 22 de maig indicant nom, DNI, telèfon de contacte i, si és el cas, especificar l’entitat.

 

 

 

Comparteix