Taller de coreografia i coordinació +60

400
Les àrees d’Esport, Gent Gran i Salut ofereixen un taller d’una hora i mitja per augmentar l’activitat física i la relació entre persones en tercera edat amb noves places a partir dels 60 anys. La proposta es fa en divendres a la Torre del Senyor Enric amb una primera trobada el pròxim 24 de novembre. L’entrada és lliure i no cal fer reserva.
.
Nova activitat a partir d’aquest mes de novembre amb 10 sessions del taller coreogràfic i gimnàstica creativa per a persones a partir de 60 grans. Deu sessions d’una hora i mitja que es farà els divendres de cada tres setmanes a la primera planta de la Torre del Sr. Enric.
.
Una oportunitat per relacionar-se i divertir-se i divertir-se on conèixer les possibilitats del moviment del propi cos, millorar la condició física, la coordinació, l’equilibri, la memòria, capacitat per prendre atenció i observació que s’emmarca també en el Pla Local de Salut. El taller, impartit per la quiromassatgista i graduada local, Laura López, és d’accés lliure i no cal fer reserva.
.
Comparteix