Trobada per a l’ampliació de l’A2

577
Alcaldes i regidors d’urbanisme dels ajuntaments del Bruc, Collbató, Esparreguera, Abrera i els Hostalets de Pierola aborden el projecte de millora i ampliació de l’autovia A2 en el seu tram entre Abrera i Igualada i que afecta en un quilòmetre el nostre terme municipal, especialment, els accessos a Mas d’en Pi.
.
El dimarts 22 de juny va tenir lloc una trobada a  Abrera entre representants dels municipis limítrofs amb els alcaldes Jesús Naharro (Abrera), Miquel Solà (Collbató), Bàrbara Ortuño (El Bruc) i Gerard Parcerisas (Els Hostalets de Pierola), els regidors d’Urbanisme Rogeli de la Cruz (Esparreguera), Enric Canela (El Bruc), Josep Estradé (Collbató) i Jordi Parcerisas (Els Hostalets de Pierola) i els responsables tècnics Guillem Sanz (Esparreguera) i Antoni Muñoz (Abrera). El principal motiu de la trobada va ser tractar les dificultats fruit del projecte de millora i ampliació de l’autovia A2 en el seu tram entre Abrera i Igualada i que afecta en un quilòmetre el nostre terme municipal i, especialment, els enllaços al polígon industrial de Mas d’en Pi. Es tracta de fer front comú amb aquestes localitats ubicades entre Abrera i el túnel del Bruc.
.
A part d’aquest tema també es va parlar sobre altres eixos viaris i connexions pendents de resoldre com la connexió de la B-40 amb la C-55 i l’A2, així com, les oportunitats que donarà al territori la futura obertura dels quilòmetres de la B-40 que enllaçarà els Vallesos amb el nord del Baix Llobregat i el sud de l’Anoia.
.
La trobada també va servir per parlar del futur model de transport en aquesta part del territori, ja sigui públic o privat.
Comparteix