Trobada entre els alcaldes dels Hostalets de Pierola, Masquefa i Piera

1448

Reunió històrica el passat divendres 13 de setembre amb els màxims representants dels tres municipis de l’Anoia sud per teixir una estratègia comuna amb l’objectiu de minimitzar els accidents de trànsit a la B-224 i que permeti millorar carreteres i accessos de la zona.

El passat 13 de setembre, l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, es va reunir amb el president del Consell Comarcal de l’Anoia i alcalde de Masquefa, Xavier Boquete i amb l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, en una trobada sense precedents en els darrers anys. La reunió s’havia convocat arrel de la preocupació pels accidents amb víctimes que es registren a la carretera B-224 de Martorell a Capellades i, en especial, per un dels punts negres situat entre els barris de Can Bonastre i Can Mas de Piera.

El reclam popular i la necessitat urgent de revisar aquest tram han fet que es demani una reunió urgent amb la Generalitat de Catalunya per resoldre-ho el més aviat possible. Igualment, es durà a terme una segona petició de reunió amb la delegació del govern espanyol per conèixer l’estat del projecte de la B-40 (4t cinturó) per l’Anoia que ha de desviar bona part del trànsit en el seu pas pels nostres municipis i que està pendent d’execució des de fa anys.

La trobada entre els tres alcaldes és una demostració d’unitat per demanar, amb més força i convicció, una resposta per part de les administracions titulars en competència de carreteres i està oberta a incloure altres municipis propers que vulguin afegir-s’hi.

Comparteix