Trobada amb els alcaldes d’Abrera i d’Esparreguera

1222

L’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, es va reunir dimarts, 18 de febrer, amb els alcaldes d’Abrera i d’Esparreguera per explorar les millors opcions de cara a la millora que l’empresa Ferrovial ha d’executar a la carretera B-231. Una actuació que tirarà endavant un cop s’arribi a un acord.

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, va rebre aquesta setmana l’alcalde dels Hostalets de Pierola en la tanda de contactes que Gerard Parcerisas està fent amb els pobles del voltant. Aquesta primera trobada, on també hi havia l’alcalde d’Esparreguera Eduard Rivas, va servir per parlar sobre com volen que sigui l’actuació de millora de la carretera B-231 que l’empresa explotadora de l’Ecoparc-4 té reservada i que es farà efectiva un cop els municipis afectats es posin d’acord.

Les obres estan destinades a la carretera dels Hostalets de Pierola a Esparreguera per on passen els camions que van a les instal·lacions de l’Abocador i l’Ecoparc-4 i podrien finalitzar amb un enllaç que millori la connexió amb l’autovia.

Tot i que encara no s’ha definit l’acord entre els municipis, la trobada entre els tres alcaldes va servir per constatar el bon clima i la voluntat d’entesa per compartir experiència i models de poble.

Comparteix