Trobada amb l’alcalde d’Esparreguera

1503

A petició de l’alcaldia dels Hostalets de Pierola, aquest dilluns va tenir lloc una reunió amb l’alcalde d’Esparreguera i el seu tercer tinent d’alcaldia en una trobada per conèixer els punts comuns entre els dos municipis veïns i on l’abocador va ser el tema principal que es va tractar.

Continua la roda de converses per conèixer els pobles veïns i enfortir interessos comuns. Després de parlar amb Piera, Masquefa, El Bruc i Collbató, l’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, es va reunir aquest dilluns amb l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas i el seu tercer tinent d’alcaldia, José Manuel Ortí.

En la trobada es va parlar àmpliament de l’abocador ja que Esparreguera forma part de les comissions tècniques i polítiques d’informació i seguiment que s’han de fer periòdicament previstes pels pròxims dies. Precisament, la voluntat de l’alcalde Parcerisas era conèixer a les parts participants abans de les comissions.

Els representants municipals de les dues poblacions veïnes van poder parlar també de l’accés de la carretera B321 amb l’A2 i altres aspectes comuns.

Comparteix