Primer contacte amb Piera

664

Els dos equips de govern s’han reunit aquest dilluns per primer cop després de les recents eleccions municipals. La trobada ha servit per presentar-se davant el nou executiu del poble veí i tractar diferents aspectes on els dos Ajuntaments poden col·laborar. La intenció és treballar les relacions i ampliar-les, de nou, amb la resta de pobles limítrofs.

Primera presa de contacte entre els Ajuntaments dels Hostalets de Pierola i Piera en una trobada a les dependències del poble veí amb representació hostaletenca de l’alcalde Gerard Parcerisas i el 1r tinent d’alcaldia Daniel Vendrell amb l’alcaldessa pierenca Carme González i la 3a tinenta d’alcaldia i cap de l’Àrea d’Identitat i Cicles de Vida, Raquel Calsina.

La trobada de presentació ha servit per conèixer aspectes comuns dels dos municipis com el vial -que ha d’unir els dos municipis pròximament-, i altres relacionats amb educació, seguretat, gestió i infraestructures de residus, transport o salut. La intenció dels dos executius és mantenir els llaços de col·laboració en tot allò que pugui beneficiar els dos pobles i treballar conjuntament en aquest sentit.

Per altra banda, des d’alcaldia s’apunta que, com fa 4 anys, les reunions per prendre contacte amb la resta de pobles que limiten amb el nostre terme continuaran al llarg de les pròximes setmanes.

 

 

 

Comparteix