Salut insisteix amb les vacunes

900

Des de l’àrea de Salut de Ajuntament dels Hostalets de Pierola es vol enviar un missatge a tota la població, a qui estigui indicat, amb l’ànim de completar la pauta de vacunació contra la Covid-19. El risc de rebrot és actualment molt alt a la nostra població i s’estima que al voltant d’una quarta part de la població no hauria rebut encara cap dosi.

A la vigília de Nadal, al nostre poble hi havia un risc molt alt de rebrot (1.784,77) i una incidència acumulada de 672.2 en dues setmanes. Un total de 20 veïnes i veïns han donat positiu en proves PCR i TAR en els darrers quinze dies (16 dels quals l’última setmana).

Està àmpliament demostrat que la vacunació evita en gran mesura emmalaltir de manera greu. Així mateix, també disminueix la taxa d’efectes secundaris causats pel virus i disminueix enormement el risc de morir. No hem d’oblidar els estralls causats pel virus durant les primeres onades (només als Hostalets, la taxa de mortalitat es va veure duplicada l’any passat; un excés de mortalitat atribuïble essencialment a la pandèmia).

Enllaços relacionats sobre les campanyes de vacunació actives:
Campanya de vacunació infantil
– Campanya de vacunació dosi de record (3a dosi)
Comparteix