Vacunació sense cita prèvia

969
Aquest dijous 15 de juliol, de 9 del matí a 8 del vespre, té lloc una marató de vacunació sense cita prèvia al pavelló ‘El Prat’ de Piera destinada, prioritàriament, a la població de més de 40 anys de Piera i dels Hostalets de Pierola que encara no hagin rebut cap dosi. A les 18.00 s’obre a tots els públics a partir de 16 anys.
.
En plena cinquena onada de la pandèmia de Covid-19 s’ha autoritzat una marató de vacunació sense cita prèvia, que té lloc avui dijous 15 de juliol entre les 9.00 i les 20.00 hores al pavelló poliesportiu ‘El Prat’ de Piera.
.
A la nostra zona encara hi ha unes 2.000 persones de més de 40 anys sense vacunar. El principal objectiu d’aquesta campanya és, justament, millorar la taxa d’immunització d’aquesta franja de la població. És per aquest motiu que es prioritza l’administració de dosis als majors de 40 anys. Tot i així podrien administrar-se vacunes a persones de menys edat si la demanda principal és baixa. En qualsevol cas es reserva la franja horària de 18.00 a 20.00 – si hi ha disponibilitat de dosis – a persones d’entre 16 i 39 anys de les dues poblacions.
.
Les vacunes que s’administren en aquesta jornada són Pfizer, Moderna i Jansen i per rebre la dosi cal identificar-se amb la targeta sanitària.
.
Des de l’àrea de Salut es vol animar a tota la població que reuneixi les característiques indicades a immunitzar-se per afrontar, amb més garanties, l’actual i probables onades d’incidència de Covid-19 que puguin venir.
Comparteix