Vincles solidaris

462

Aquest diumenge 4 de febrer a la sala del Casal Català ha tingut lloc una jornada d’agraïment, celebració i cloenda de les activitats que els voluntaris i voluntàries han ofert a les persones refugiades dins del programa d’acollida humanitària. Una proposta oberta a tothom que ha acabat amb batucada, concert i un dinar popular. 

Després de la segona fase d’acollida que s’està duent a terme a l’alberg de Can Roviralta, aquest diumenge s’ha viscut una jornada molt especial sota el títol ‘Vincles solidaris’, coincidint amb la previsió que aquest febrer els refugiats que estan al nostre municipi ja es desplacin fora del nostre terme.

Entre els actes programats hi hagut la final del torneig d’Awalé, el taller de percussió amb batucada que ha sortit també fins al pedrís, actuació de l’artista Sam Sussoh i un tastet de menjar africà gratuït per als assistents servit i elaborat per Abarka Coop, cooperativa sense ànim de lucre d’iniciativa social.

Finalment, tal com diu el títol, s’ha viscut un dia d’una gran intensitat emocional on s’han reforçat vincles d’amistat i s’ha creat un ambient de solidaritat i empatia entre cultures.

Comparteix