Turisme paleontològic als Hostalets de Pierola durant la Setmana Santa

1589

Aprofiteu aquesta Setmana Santa per fer turisme paleontològic als Hostalets de Pierola. Visita el CRIP i fes una immersió paleontològica total.

Podràs visitar l’exposició ‘Una finestra al Miocè‘ que està oberta cada dia, inclosos els festius (només en horari de matí), per aprofitar les visites comentades que es fan dos cops al dia, i com a novetat, també podràs emportar-te una mostra del Miocè a casa si participes al taller de petjades.

Visitar l’exposició et pot donar resposta a preguntes com: ¿Per què als Hostalets hi ha tants fòssils? ¿Quines espècies s’hi han trobat? I potser les qüestions més importants: ¿Per què als Hostalets hi ha tantes restes de primats? ¿Quin lloc de l’evolució dels homínids ocupen els primats identificats?.

Per saber-ne més, no et perdis les visites comentades que es faran cada dia a les 12.00 i a les 17.30 (l’horari de tarda cada dia excepte els festius). La visita comentada té un preu de 4€ per participant. Gratuïta per als menors de 6 anys.

Per últim, si aneu acompanyats dels petits de la casa, us recomanem el taller de petjades. Descobrireu com es pot fossilitzar una petjada. També es farà la interpretació de rastres i us podreu endur a casa una rèplica d’una petjada d’un animal del Miocè! El taller té un preu de 5€ per participant. Es farà cada dia a les 13.00 i a les 18.30 (l’horari de tarda cada dia excepte els festius).

Comparteix