Recull d’informació a l’apartat de salut

241

Des de les àrees de Comunicació i de Salut s’ha posat en marxa un apartat amb tots els continguts respecte a l’àmbit i els recursos sanitaris amb les principals informacions i enllaços. Farmàcies de guàrdia, horaris, activitats, punts amb accessos a desfibril·ladors, mesures davant la pandèmia i altres dades d’interès, des d’ara, estan disponibles a hostalets.cat/salut.

Al llarg de les últimes setmanes s’ha treballat en la posada en marxa del nou espai web de Salut, que ja està operatiu i s’estructura de manera que es pugui accedir fàcilment a tots els continguts.
.
El primer apartat  del web conté el llistat i calendari de les farmàcies de guàrdia de la zona, amb adreces i dades de contacte. A continuació es poden consultar les dades d’accés a diferents serveis d’atenció mèdica, tant urgents com programats. El tercer apartat, anomenat «Els Hostalets de Pierola, municipi cardioprotegit», inclou un llistat i plànol sobre la distribució de desfibril·ladors al terme. També s’hi detalla què són els desfibril·ladors i el seu benefici. La idea de la regidoria de Salut és millorar el coneixement de la població en quant a aquests aparells i a les tècniques de suport vital bàsic. Quan la pandèmia ho permeti es faran noves edicions del curs de Suport Vital Bàsic, que serà sobretot recomanable per a membres d’entitats locals i treballadors municipials.
.
En l’apartat del «Pla Local de Salut», que s’elaborarà al llarg d’aquest any, s’anirà penjant tota la informació sobre què és i per què necessitem un pla de salut, les dades no confidencials de salut als Hostalets i les accions que es duran a terme per millorar en aquest camp. Seguidament es pot revisar quina és l’actualitat sobre el coronavirus des de l’enfoc dels Hostalets.
.
L’últim apartat es dedica als projectes que estan en marxa actualment, que inclouen la commemoració de dies mundials, la programació d’activitats sobre la Salut Mental que es duran a terme al llarg del 2021 i el projecte, pendent d’inauguració a causa de la pandèmia, de l’Arbre dels Records, un espai que es dedica al tan invisibilitzat dol perinatal. El subapartat conté també un recull de les últimes notícies en l’àmbit de la salut.
.
Com sempre, ens podeu fer arribar les idees o iniciatives que creieu que puguin ser d’interès als Hostalets, via correu electrònic a ireneabad@elshostaletsdepierola.cat.

 

Comparteix