Torna el servei de Whatsapp

789

El nou equip de govern impulsa el Whatsapp per enviar informacióa la població. Una via que se suma a la pàgina web, la resta de les xarxes socials i l’App amb l’ànim de reforçar la distribució de continguts municipals. Aquest canal és d’una sola direcció i només cal enviar un missatge per apuntar-s’hi.

A partir del mes de setembre, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola recupera el Whatsapp com a canal per rebre informació d’interès o comunicar incidències. Aquest servei serà sempre en una única direcció (des de l’administració als usuaris) i es fa a través d’una llista de difusió. Per apuntar-s’hi cal enviar el text ALTA per Whatsapp al: 606 977 544 i, sobretot, desar el número a l’agenda del mòbil.

Quina informació rebrem?

El servei de Whatsapp funciona com un altaveu més de l’àrea de Comunicació per traslladar informacions d’interès, actes programats al nostre municipi, avisos o altres comunicats urgents. La periodicitat habitual serà d’un o dos cops a la setmana segons els continguts generats i constarà de textos curts, directes i els enllaços corresponents al portal web municipal.

Canals per contactar amb l’Ajuntament

Recordem que les vies per traslladar incidències o contactar amb l’Ajuntament continuen sent les habituals: Presencialment a les oficines de la plaça de Cal Figueres o l’oficina de Can Fosalba, per telèfon al 93 771 21 12 o telemàticament i en qualsevol horari, per e-mail a l’àrea corresponent, formulari web, la foto-incidència de l’App municipal o a través de la seu electrònica.

Comparteix