Aquesta setmana, alcaldia i regidoria de Promoció Econòmica i Promoció, han visitat l’empresa Cefrusa situada al sector del polígon de Mas d’en Pi, tocant al Bruc, per conèixer com opera, què s’hi fa i les condicions de la distribuïdora alimentària del nostre municipi i que, en aquesta planta, dona feina a un centenar de persones.
L’alcalde dels Hostalets de Pierola, la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació i la prospectora del projecte Anoia Activa del Consell Comarcal van ser rebuts, aquesta setmana, per una delegació de l’empresa Cefrusa Servicios Frigoríficos, SA, propietat d’Assolim Food Service des del març de 2019. Una visita emmarcada a les visites a empreses dels polígons que s’estan fent recentment.
La comitiva de l’empresa estava formada per Xavier Castellví, Conseller Delegat; Òscar Moya, Cap d’Operacions i Lluïsa Martínez, Directora d’Administració.
L’empresa, ubicada al polígon industrial de Mas d’en Pi, disposa d’una plantilla d’un centenar de treballadors en aquesta planta comptant transportistes, administració, recepció, personal de magatzem i direcció.
Van ser els primers en disposar de càmeres a temperatura negativa i sempre han estat acompanyats de les millors tecnologies per al control de l’activitat i el fred com a base del seu treball. Amb els canvis del mercat, ha evolucionat com operador potenciant l’activitat de distribució, unitat de negoci que permet incrementar l’activitat i presència, tant en metres quadrats de fred com en vehicles.
Cefrusa és una empresa de distribució alimentària de referència en l’àmbit nacional i en assolir un portafolis de productes alimentaris que ofereixin un servei integral. El seu principal àmbit de distribució és Catalunya, concretament les províncies de Barcelona i Tarragona.
Algunes dades de la planta als Hostalets de Pierola són:
- Superfície construïda de 8.700 m2
- 50.000 m3 per l’emmagatzematge congelat amb 6.500 ubicacions de palet
- Línia In Out de 24 molls abrigats
- Zona de refrigerat de 4.200 m2