Caminada per a totes les edats, territori i cultura

1196
Diumenge va tenir lloc la 7a Caminada Intergeneracional de la Gent Gran Activa on participants de totes les edats es troben per fer una sortida, força planera, al voltant del poble.
En aquesta edició el recorregut va ser d’uns 6 quilòmetres i va comptar amb una aturada per esmorzar amb entrepans i fruita a l’alçada de la masia de l’Ocata.
Prop de mig centenar de participants van gaudir d’aquesta excursió de tardor amb un dia assolellat i que va coincidir en algun tram amb una cursa de corredors que es feia a Masquefa.
Cal destacar la vesant cultural i patrimonial amb les explicacions del guia local, Jordi Parcerisas, qui va donar detalls de totes les parts -amb les seves agulles incloses- de la muntanya de Montserrat vista des dels Hostalets. També va explicar la relació entre les malalties com la peste del segle XIV i com van anar desapareixent masies d’aquesta zona.
La Caminada Intergeneracional és una proposta organitzada per la Comissió d’Esports i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.
Podeu veure més imatges prement aquí.

Comparteix