Col·lecta contra el càncer de la secció local

1199

Aquest divendres a la tarda tindrà lloc la col·lecta per recaptar fons per l’AECC Catalunya contra enl Càncer a la plaça de Cal Figueres, tal i com estava previst a la prèvia del recital líric que s’havia de fer a l’Auditori en el marc dels actes de la Festa Major suspesa fa uns dies. Podrem col·laborar-hi presencialment, a través de missatge escrit o a la pàgina web.

L’anul·lació dels actes previstos per aquesta setmana han permès mantenir, únicament, les exposicions de l’Espai de Cultura de Cal Bastista que es pot veure el cap de setmana amb l’obra de Carlota Delgar i el recull de fotografies del concurs ‘Les coses bones‘ i l’activitat en línia d’aquest estiu del CRIP amb joc i sorteig inclòs.

També podrem fer un acte solidari i de compromís social col·laborant amb la secció local de l’Associació Contra el Càncer que s’ubicarà, aquest divendres de 19.00 a 20.30, a la plaça Cal Figueres. En principi, l’acte estava vinculat a la retransmissió del recital líric que estava inclòs en el programa de la Festa Major.

Davant el moment d’emergència sanitària actual, la crida vol arribar al màxim de persones possible. En cas de no poder participar de la col·lecta presencial s’han habilitat altres canals com enviar un missatge a través d’sms o al web dona.aecc.es.

 

Comparteix