Hostaletencs guardonats als premis ‘Igualada Recerca Jove’

1670

Els hostaletencs i alumnes de l’Institut Guinovarda, Sergi Puigdemasa i Martí Pons, guardonats als premis ‘Igualada Recerca Jove’ que organitza l’Escola d’Enginyeria d’Igualada.

L’Escola d’Enginyeria d’Igualada (EEI) convoca anualment els Premis Igualada Recerca Jove per a estudiants de batxillerat i CFGS. Aquest premi contempla dues modalitats: La científico-tecnològica i la social-humanística, amb l’objectiu de potenciar l’interès per la recerca dels alumnes de secundària, a l’hora que s’incentiva la tasca educativa que es duu a terme als centres de secundària en aquestes àrees de coneixement.

S’atorguen premis als nois o noies que presenten els millors treballs de recerca de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) de les modalitats científico-tecnològica i social-humanística.

Els Premis Igualada Recerca Jove compten amb el suport del Consorci Escola Tècnica d’Igualada (CETI), del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI), del Rotary Club d’Igualada, de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), de l’Ajuntament d’Igualada i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

D’entre els molts alumnes participants d’arreu de la comarca han destacat dos alumnes hostaletencs:

En Sergi Puigdemasa ha obtingut el segon premi de l’àmbit científic i tecnològic amb el treball «Efectes de les teràpies no farmacològiques (fisioteràpia i musicoteràpia) a la malaltia d’Alzheimer». Cal destacar la gran qualitat del treball que ha merescut diversos elogis per part de la comunitat científica present a l’esdeveniment.

En Martí Pons va ser finalista de l’àmbit científic i tecnològic amb el treball «La importància de les abelles en el medi ambient». Aquest treball ha estat mencionat pel seu compromís amb la sostenibilitat del territori.

Des d’aquí volem felicitar els dos joves hostaletencs i també tots els participants en els premis ‘Igualada Recerca Jove’.

Comparteix