Jornada de portes obertes al nou CAP de Piera

3025

El passat dissabte 4 de juny, el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera va fer una jornada de portes obertes per als veïns que tinguessin interès en conèixer les noves instal·lacions.

L’alcalde dels Hostalets, Daniel Vendrell, i el regidor de Salut, Jordi Ramas, van assistir a una de les visites guiades, en aquest cas, acompanyats pel director del centre sanitari Daniel Allepuz. Els representants municipals van poder comprovar de primera mà el gran canvi que representa aquesta instal·lació per als hostaletencs. Els avantatges principals són la unificació de les diferents especialitats, el ràpid accés pel fet de no haver d’entrar al nucli urbà de Piera i fàcil aparcament, l’amplitud i lluminositat de les diferents estances, optimització de sortida i entrada de les ambulàncies en cas d’urgències, millor comunicació amb centres hospitalaris propers i, ofereix també, possibilitats d’infraestructura de cara a obtenir més serveis en un futur pròxim.

La jornada de portes obertes va ser un èxit gràcies a la tasca dels representants sanitaris (metges, infermeres…) que van ser els encarregats de fer de guies per un dia a diferents grups d’entre 8 i 10 persones. En finalitzar la ruta, els visitants omplien una breu enquesta per detectar el nivell de satisfacció i apuntar les observacions sobre les instal·lacions.

Recordem que el nou CAP de Piera dóna servei als veïns de la nostra població i que, des del passat 21 de maig, ho fa des de les immediacions de la rotonda situada a l’Avinguda de la carretera d’Igualada núm. 62 de Piera.

Més imatges prement aquí.

Comparteix