Visita a l’empresa Cefrusa, a Mas d’en Pi

1613

Aquesta setmana, alcaldia i regidoria de Promoció Econòmica i Promoció, han visitat l’empresa Cefrusa situada al sector del polígon de Mas d’en Pi, tocant al Bruc, per conèixer com opera, què s’hi fa i les condicions de la distribuïdora alimentària del nostre municipi i que, en aquesta planta, dona feina a un centenar de persones.

L’alcalde dels Hostalets de Pierola, la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació i la prospectora ​del projecte Anoia Activa del Consell Comarcal van ser rebuts, aquesta setmana, per una delegació de l’empresa Cefrusa ​Servicios Frigoríficos, SA, propietat d’Assolim Food Service des del març de 2019. Una visita emmarcada a les visites a empreses dels polígons que s’estan fent recentment.

​La comitiva de l’empresa estava formada per Xavier Castellví, Conseller Delegat; Òscar Moya, Cap d’Operacions i Lluïsa Martínez, Directora d’Administració.

L’empresa, ubicada al polígon industrial de Mas d’en Pi, disposa d’una plantilla d’un centenar de treballadors en aquesta planta comptant transportistes, administració, recepció, personal de magatzem i direcció.

Van ser els primers en disposar de càmeres a temperatura negativa i sempre han estat acompanyats de les millors tecnologies per al control de l’activitat i el fred com a base del seu treball. Amb els canvis del mercat, ha evolucionat com operador potenciant l’activitat de distribució, unitat de negoci que permet incrementar l’activitat i presència, tant en metres quadrats de fred com en vehicles.

Cefrusa és una empresa de distribució alimentària de referència en l’àmbit nacional i en assolir un portafolis de productes alimentaris que ofereixin un servei integral. El seu principal àmbit de distribució és Catalunya, concretament les províncies de Barcelona i Tarragona.

Algunes dades de la planta als Hostalets de Pierola són:

  • Superfície construïda de 8.700 m2
  • 50.000 m3 per l’emmagatzematge congelat amb 6.500 ubicacions de palet
  • Línia In Out de 24 molls abrigats
  • Zona de refrigerat de 4.200 m2
Comparteix