Lliurament d’una mascareta als +65

1985

En els darrers dies s’ha repartit a tot el terme una carta que inclou una mascareta esterilitzada als veïns i veïnes que tenen 65 anys o més. Una acció que combina la solidaritat del grup de cosidores, la bugaderia local i l’esforç de la brigada. Paral·lelament, des d’Ocupació, també s’ha fet una comunicació de suport a autònoms i empresaris amb informació d’interès.

Des de la regidoria de la Gent Gran s’ha organitzat la distribució de gairebé 500 cartes a totes les persones de 65 anys o més del municipi, amb informació bàsica que inclouen telèfons d’interès, exercicis per mantenir-se actiu i, en una bossa esterilitzada, una de les 1.200 mascaretes que han fet el grup de cosidores voluntàries i que la bugaderia i tintoreria local, Miber SL, s’ha encarregat de rentar, a cost zero, garantint l’eliminació de qualsevol contaminació de la Covid-19.

Amb aquest repartiment es vol facilitar l’accés a la informació i, amb el lliurament de la mascareta, protegir el sector més vulnerable de la pandèmia en cas que, per necessitat, calgui sortir fora de casa. Recordem que, per major comoditat i evitar contagis, la majoria de comerços locals ofereixen servei a domicili.

Per altra banda, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació també s’ha enviat, recentment, una comunicació a través de correu electrònic i per Whatsapp al sector empresarial dels Hostalets de Pierola amb les principals novetats i enllaços d’interès en aquests moments. Si hi ha algun empresari o autònom que no l’hagi rebut ho pot notificar al telèfon 687847824.

Comparteix