Més enllà de les regles (mare i filla)

110
El cicle ‘Més enllà de les regles’ ofereix el taller d’accés lliure Re-coneixent les primeres menstruacions dirigit especialment a mares i filles del municipi que tindrà lloc el dimecres 12 de juny de 17.15 a 19.30 a la Torre del Sr Enric. Per assistir-hi només cal notificar-ho a infoartemeia@gmail.com.
.
Encara en el marc d’atenció a les famílies, el pròxim 12 de juny, el cicle ‘Més enllà de les regles’ prepara un taller específic dirigit a mares i filles (a punt de rebre la primera menstruació o que l’hagin rebut aquest any) sota el títol Re-coneixent les primeres menstruacions i que està programat de 17.15 a 19.30 al nostre municipi.
.
Un espai on conèixer com avisa la primera menstruació, el significat de la menarquia, què i com és la menstruació o l’anatomia imprescindible pel procés de menstruar a través de jocs, activitats creatives, participatives i reflexives. Aquest taller es farà a l’aire lliure del nucli dels Hostalets de Pierola i és gratuït per als participants.
.
Les inscripcions es poden fer a infoartemeia@gmail.com indicant el nom i cognoms de la mare i de la filla i un telèfon mòbil de contacte. La ubicació, finalment, serà a la Torre del Sr. Enric. Recordem que aquesta proposta forma part del projecte anual Més enllà de les regles que promou l’àrea de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.
.
Paral·lelament a aquesta sessió, l’educadora social i educadora menstrual, Agnès Font Ribas, oferirà tallers al Casal de la Gent Gran el 10 i 17 de juny i a l’alumnat de 4t, 5è i 6è els dies 17 i 18 de juny al matí.
.
Comparteix