27 C
08781
Dimarts 4, agost, 2020

Places Educadores infantil

A continuació podeu consultar l’anunci d’aprovació de la llista d’aspirants admeses i excloses del procés selectiu per a la provisió de dues places d’educadores o educadors infantils per a la Llar d’Infants municipal de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

 

Publicat el 8 de maig

DAVANT LA SITUACIÓ DE CRISI SANITÀRIA PROVOCADA PER LA COVID-19, LES PROVES QUE ESTAVEN PREVISTES PER FINAL DE CURS QUEDEN AJORNADES FINS A NOU AVÍS.

Procés selectiu de dues (2) places d’educadors/es infantils i constitució d’una borsa de treball.

Accés: Personal laboral fix. Període de presentació d’instàncies: Del 2 al 30 de setembre de 2019 (ambdós inclosos).

Taxa per drets d’examen: 30,00 €. Import bonificat de 15 € per a membres de famílies nombroses o monoparentals.

Actualització del 30 d’agost de 2019

 

Publicat el 20 d’agost de 2019

Aprovades les bases i la convocatòria que han de regir el procés de selecció per a la provisió de dues (2) places d’educadors/es infantils, vacants a la plantilla de personal de l’entitat, amb caràcter de personal laboral fix de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Grup de titulació: C1, de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, pel sistema de concurs-oposició, mitjançant torn lliure i constitució d’una borsa de treball.

Horaris d’estiu dels serveis municipals

Després d’uns mesos de restriccions i d’intensitat, aquest mes d’agost els serveis municipals s’adapten als horaris habituals de vacances d’estiu. A continuació podeu consultar-ne els més destacats i conèixer les hores que donen servei al públic.

Oficines municipals
L’Ajuntament estarà obert en tots els seus departaments excepte la setmana del 10 al 14 d’agost on només es podran fer les gestions pròpies de recepció.

Piscina Municipal
L’horari fins al 15 de setembre és d’11.00 a 20.00 hores deixant l’hora prèvia (de 10.00 a 11.00) reservada amb carrils per a nedadors i la neteja de 15.00 a 15.30.

Deixalleria Municipal
De l’1 al 31 d’agost estarà oberta els dimarts de 09.00 a 13.00, els divendres de 17.00 a 20.00 i els dissabtes de 10.00 a 13.00. Estarà tancada la setmana del 10 al 14 d’agost. El telèfon de concertació de recollida de voluminosos (900 701 073) estarà disponible tot el mes d’agost de 9.00 a 14.00.

Instal·lacions esportives
Seguint les mesures de seguretat a causa de la pandèmia l’ús de les instal·lacions només es pot fer amb demanda prèvia i autorització des de l’Ajuntament.

Atenció al ciutadà a Can Fosalba
El servei torna a estar operatiu a partir de l’1 de setembre. Recordem que l’atenció, tot l’agost, se centralitza des de les dependències de la plaça Cal Figueres.

Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica
Al llarg dels mesos de juliol i agost, el CRIP obre cada dia de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 (diumenge només al matí) i es fan visites comentades.

Punt Jove i Biblioteca
Malgrat que des del Punt Jove se segueixen fent activitats i col·laboracions, els mesos de juliol i agost les instal·lacions d’aquest servei estan tancades, mentre que la Biblioteca  a l’estiu continua oberta en el seu horari habitual.

BAN (sobre consum d’alcohol)

Mesures per evitar el consum d’alcohol a la via pública

Prohibit beure alcohol a la via pública tal com estableix la Resolució SLT/1905/2020, de 28 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública relacionades amb el consum de begudes alcohòliques per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19.

S’aplica la prohibició de consumir begudes alcohòliques a la via pública tal com especifica la resolució de la Generalitat de Catalunya.

L’administració competent per aplicar-ho a cada municipi és l’Ajuntament, a través de la policia local, en el cas dels Hostalets de Pierola, el cos de Guàrdia Municipal. El termini d’aquestes mesures és de 15 dies a partir del 29 de juliol i les sancions pel seu incompliment van dels 3.001 als 15.000 euros. La mesura s’ha informat també als establiments i bars, que compleixen amb els espais i els permisos adequats, per tal que no donin envasos que puguin facilitar el consum a la via pública.

Recordem que la situació sanitària actual als Hostalets de Pierola és bona i que és responsabilitat de tots seguir amb les accions de prevenció per no fer passos enrere. Per tot això és important continuar amb les mesures de distància interpersonal, l’ús correcte de mascareta i la higiene de mans.

Servei per resoldre conflictes veïnals

Des dels Hostalets de Pierola optem al Servei de Mediació Ciutadana. Es tracta d’un recurs públic d’atenció personalitzada que està especialitzat en la prevenció i resolució de conflictes entre habitants d’un mateix àmbit comunitari. La finalitat del servei és promoure la convivència i dotar d’eines per tal que els veïns tinguin un paper actiu en la resolució dels seus propis conflictes.

El Servei de Mediació Ciutadana és una opció pública, confidencial i sense cost per als usuaris que es presta des del Consell Comarcal de l’Anoia. Els seus principals objectius són:

 • Facilitar la mediació i la gestió de conflictes com a recurs per al canvi constructiu de les relacions entre les persones que conformen comunitats socials heterogènies. Una acció dirigida especialment als serveis públics, persones i entitats socials del territori.
 • Treballar en la prevenció i resolució de conflictes comunitaris que impliquen a la població, amb independència de la seva procedència i origen sociocultural.
 • Assessorar i treballar, conjuntament amb els diferents serveis municipals, en intervencions adreçades a la prevenció i gestió de conflictes.

Per contactar amb el Servei de Mediació Ciutadana de l’Anoia podeu escriure un e-mail a mediacio@anoia.cat o trucar al 699 664 718. L’horari d’atenció és dilluns, dimarts i dijous de 8.00 a 16.30 hores. Podeu consultar més informació i exemples a l’enllaç del web comarcal.

Moviment de terres de Cespa

Tal com estava previst i s’havia anunciat arrel de la publicació del passat 14 de maig, ja han començat les obres de moviment de terres que l’empresa Cespa GR, SA està fent per a la realització de l’obra de millora d’una finca agrícola per al conreu de vinya situada a la parcel·la 12 del polígon 8. 
.
L’objecte del projecte és millorar les característiques originals del terreny per afavorir les condicions de productivitat agrícola, així com les pràctiques i activitats del treball del sòl, com les sembres, plantacions, collites… També es millora el drenatge superficial de l’aigua i s’estableixen mesures de control de l’erosió per garantir al màxim el seu aprofitament agrari.
.

Es dona la circumstància que els treballs són executats per la mateixa empresa explotadora de l’abocador i les terres procedents de l’excavació per millorar la finca agrícola seran aprofitades per a la clausura de trams plens de l’abocador, situat molt proper a l’àmbit de l’obra.

.

La durada prevista d’aquesta execució és d’un màxim de 12 mesos, segons s’especifica en la condició de la llicència. Les tasques van començar, fa uns dies, amb treballs previs i aquesta setmana s’està acabant la rompuda forestal, per la qual cosa es preveu que la setmana vinent comencin les excavacions.

Sessió informativa sobre el centre de menors

Aquest dimecres, 29 de juliol, va tenir lloc la sessió informativa sobre l’obertura d’un centre de menors migrats sols als Hostalets de Pierola. La trobada va comptar amb l’explicació de diferents representants de les entitats implicades i va acabar amb les preguntes i reflexions del públic assistent a l’Auditori Cal Figueres.
.
La sessió informativa sobre la pròxima obertura d’un centre de menors migrats sols a Can Gras va ser seguit per les veïnes i veïns que van assistir a l’Auditori Cal Figueres i pel canal d’Instagram amb molt interès.
.
L’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, va donar la benvinguda i va explicar la posició de l’Ajuntament que vetlla pel compliment dels permisos i treballa per garantir el benestar dels joves que vindran i dels veïns del municipi.
.
La xerrada va continuar amb la intervenció de la responsable d’Atenció Adolescents i Joves sense Referents Familiars de la DGAIA, Anna Bessa, qui va destacar la importància de posar eines que facilitin la integració dels joves i les principals peculiaritats del projecte que afecta una desena de joves adolescents que viuran en una casa de lloguer a Can Gras.
.
El coordinador de Centres de Barcelona de la Fundació Diagrama, Juan Iranzo, va parlar de com serà el dia a dia, de la importància i la feina de monitoratge així com els horaris i els objectius que es plantegen.
.
Per últim, la coordinadora de la Unitat de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal, Anahí de Febrer, entre altres aspectes va contextualitzar el nou centre amb els ja existents al territori de l’Anoia.
.
El públic assistent va poder preguntar àmpliament sobre diferents aspectes en relació a l’obertura del nou centre i van plantejar qüestions i reflexions en una xerrada informativa que va arribar gairebé a les dues hores. La jornada complementava la trobada de la setmana passada que es va fer específicament amb les veïnes i veïns de Can Gras.

Anunci desplegament Fibra Òptica

Aprovació de l’ampliació del Pla Desplegament d’estesa de Fibra Òptica al municipi dels Hostalets de Pierola. La Junta de Govern Local, en sessió celebrada en data 10 de juny de 2020, va aprovar inicialment l’ampliació del Pla de Desplegament d’estesa de fibra òptica al municipi dels Hostalets de Pierola, presentada per l’empresa Telefónica de España, SAU.

Joc amb sorteig del CRIP per aquest estiu

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) obre un breakout en línia amb el títol ‘La descoberta del fòssil’. Una variant del popular escape room en format virtual i en el qual els participants  que ho vulguin (fins al 31 d’agost) entraran en el sorteig d’una samarreta tècnica i un tapaboques.

Coincidint amb la proximitat de la Diada de Festa Major, malgrat que s’hagin suspès els actes de celebració, el CRIP us proposa un repte: Jugar al breakout en línia ‘La descoberta del fòssil‘. S’hi pot accedir a través de qualsevol dispositiu, ja sigui mòbil, tauleta o ordinador tot i que es recomanable utilitzar l’ordinador i el navegador Chrome.

El breakout és una variant de l’escape room. La diferència recau en que no s’ha de sortir d’un lloc tancat, sinó aconseguir codis per obrir una contrasenya i descobrir el contingut que amaga. Per aconseguir els codis, qui jugui haurà de resoldre diferents enigmes, qüestionaris i aplicar totes les seves habilitats de deducció.

A ‘La descoberta del fòssil’ us convidem a formar part de l’equip d’investigació del CRIP i participar del descobriment d’un fòssil misteriós. L’objectiu és aprendre jugant i difondre el patrimoni paleontològic d’un dels jaciments més importants del Miocè a Europa: El jaciment de Can Mata. Amb aquest joc podreu demostrar el vostre coneixement sobre la paleontologia i els fòssils que s’han trobat als Hostalets de Pierola.

Consta de 5 proves i el temps aproximat és d’uns 30 minuts, depenent dels coneixements i la destresa que tingueu. La superació de cadascuna de les proves facilitarà als jugadors i jugadores els codis que li permetran la resolució de l’enigma.

A més aquesta vegada la partida té premi!
Després de resoldre l’enigma, si s’omple el formulari que hi ha al final del joc i segueixes al CRIP a l’Instagram: @crip_hostaletsdepierola participes en el sorteig d’una samarreta tècnica i un tapaboques del CRIP que es farà entre els que hi participin fins al 31 d’agost.

.

Sol·licitud de beques universitàries

S’obre el termini per sol·licitar l’acreditació de caràcter econòmic i la beca equitat, des del passat 16 de juliol i fins al 15 d’octubre. Aquesta convocatòria s‘adreça a estudiants que es matriculin d’estudis universitaris oficials de grau o màster en una universitat pública de Catalunya i a la UOC.
.
Per demanar-la s’ha d’emplenar un únic formulari que podreu trobar aquí. Recordeu que aquest document permet fer dues sol·licituds:
 • Acreditació de caràcter econòmic (procediment MATRC) que és el document amb el qual podreu matricular-vos en la universitat (preu públic dels crèdits de 1a matrícula) amb la condició de becari o becària condicional.
 • Beca Equitat i la corresponent acreditació de tram de renda familiar.
En cas d’haver-se matriculat a d’altres estudis postobligatoris per al curs acadèmic 2020-2021, el Ministeri d’Educació i Formació professional encara no ha publicat dates de sol·licitud de la beca.
Davant qualsevol dubte, consulta o acompanyament, us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut del municipi de dimarts a divendres de 9.00 a 13.00 al telèfon 639 38 10 81.

Se suspèn la Festa Major

La celebració de la Festa Major dels Hostalets de Pierola estava prevista a partir d’aquest dijous però en una edició marcada per la situació sanitària actual, finalment, es cancel·len els actes. A continuació podeu consultar el comunicat de l’Ajuntament on s’adjunta també un document amb el de l’alcalde del municipi.

.
COMUNICAT
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola comunica que, seguint les recomanacions sanitàries de Salut i Mossos i malgrat haver habilitat un seguit de mesures per evitar contagis en els actes d’aquesta setmana, cancel·la la Festa Major.
.

La decisió ha estat consensuada conjuntament entre els tres partits amb representació al consistori i respon a la responsabilitat tal com explica en la carta adjunta de l’alcalde, Gerard Parcerisas.
.
S’ha treballat intensament al llarg del darrer mes i mig per poder celebrar aquestes festes, però els rebrots de la Covid-19 dels últims dies a poblacions pròximes i la incertesa que, en qualsevol moment, pot arribar al nostre municipi han fet prendre aquesta decisió.
.
Des del començament, l’organització, encapçalada per la regidoria de Festes, va valorar quina podria ser la situació en cada moment i, tal com es publicava en el programa repartit fa uns dies, es posava en mans de l’actualitat la viabilitat de dur a terme els actes previstos.
.
Aprofitem aquest comunicat per fer un agraïment especial a tècnics, treballadors de la casa, entitats, empreses i persones implicades que han fet un gran esforç per poder combinar els actes festius i garantir la seguretat de tothom i que han treballat per poder fer la celebració fins a l’últim moment.
.
Volem donar les gràcies també a tots els hostaletencs i hostaletenques que han seguit amb molt interès les propostes anunciades i que han respost a la crida amb centenars de reserves anticipades a través de l’APP municipal.

Del programa publicat només quedaran obertes les activitats següents:
 • Exposicions a l’Espai de Cultura de Cal Batista (cap de setmana)
 • I el breakout del CRIP a través de la pàgina web (activitat en línia)

Accés per a les activitats de lleure

Des d’aquest 15 de juliol ja es pot tramitar l’ajut per fer econòmicament més accessibles les activitats del lleure educatiu a Catalunya destinat a famílies. Aquests ajuts els concedeixen el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i estan dotats, en un conjunt, amb 3,5 milions d’euros.
.
Les persones que vulguin ser beneficiàries de la prestació poden contactar amb la tècnica de joventut de dimarts a divendres de 9.00 a 13.00 al telèfon 639 38 10 81 o a anoiajove.cat i han de complir els següents requisits:
 • Tenir a càrrec infants, adolescents i/o joves d’entre 3 i 17 anys empadronats a un municipi de Catalunya.
 • Ser major d’edat.
 • Que la unitat familiar tingui ingressos bruts anuals inferiors a 25.180,44€ o bé no haver superat els 12.590,22€ entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2020.
 • La durada mínima de l’activitat ha de ser de set dies, siguin o no consecutius. En el cas de les activitats sense pernoctació, la durada diària mínima de l’activitat ha de ser de cinc hores.
 • L’ajut és incompatible amb beques i altres tipus d’ajudes econòmiques concedides per entitats o altres administracions per a la mateixa finalitat destinades a la mateixa activitat.
 • L’activitat on es participa ha d’estar degudament notificada a DGJ.
 • Quantia de l’ajut: En el cas que la inscripció es faci en una activitat amb pernoctació regulada pel Decret 267/2016, de 5 de juliol (colònies, acampades, estades esportives, rutes, rutes esportives o camps de treball), la quantia de l’ajut econòmic serà de cent euros (100 euros).
  En el cas que la inscripció es faci en una activitat sense pernoctació regulada pel Decret 267/2016, de 5 de juliol, la quantia de l’ajut econòmic serà de vuitanta euros (80 euros).

Les bases de la convocatòria i el procediment de tramitació es poden trobar clicant a aquí.

Col·lecta contra el càncer de la secció local

Aquest divendres a la tarda tindrà lloc la col·lecta per recaptar fons per l’AECC Catalunya contra enl Càncer a la plaça de Cal Figueres, tal i com estava previst a la prèvia del recital líric que s’havia de fer a l’Auditori en el marc dels actes de la Festa Major suspesa fa uns dies. Podrem col·laborar-hi presencialment, a través de missatge escrit o a la pàgina web.

L’anul·lació dels actes previstos per aquesta setmana han permès mantenir, únicament, les exposicions de l’Espai de Cultura de Cal Bastista que es pot veure el cap de setmana amb l’obra de Carlota Delgar i el recull de fotografies del concurs ‘Les coses bones‘ i l’activitat en línia d’aquest estiu del CRIP amb joc i sorteig inclòs.

També podrem fer un acte solidari i de compromís social col·laborant amb la secció local de l’Associació Contra el Càncer que s’ubicarà, aquest divendres de 19.00 a 20.30, a la plaça Cal Figueres. En principi, l’acte estava vinculat a la retransmissió del recital líric que estava inclòs en el programa de la Festa Major.

Davant el moment d’emergència sanitària actual, la crida vol arribar al màxim de persones possible. En cas de no poder participar de la col·lecta presencial s’han habilitat altres canals com enviar un missatge a través d’sms o al web dona.aecc.es.

 

Visites comentades aquest estiu al CRIP

Recordem que l’activitat d’atenció al públic també s’ha reprès al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica que ofereix visites individuals comentades, d’1 hora aproximadament, de dilluns a diumenge. Una bona oportunitat per conèixer la història del Pau i del Miocè com era el nostre entorn fa milions d’anys.

Una de les propostes per viure aquest estiu de forma individual o per unitat de convivència arriba des del CRIP dels Hostalets de Pierola amb les visites comentades que es poden seguir de dilluns a dissabte, matí i tarda, i diumenge al matí. Una activitat que ens endinsa a la història del nostre terme i que ens trasllada a fa 12 milions d’anys amb un entorn amb una vegetació i amb animals molt característics.

La visita, d’1 hora aproximadament, té un cost de 4€ per persona i és gratuïta per als nens i nenes menors de 6 anys. Cal fer reserva a través del següent enllaç amb possibilitat de fer el pagament telemàticament i el mateix dia de la trobada. També es garanteixen les mesures de seguretat establertes amb distància i ús de mascareta.

Més informació i reserves prement aquí.

Reunió sobre el clavegueram a Serra Alta

Diumenge passat, 12 de juliol, una àmplia representació de l’equip de Govern de l’Ajuntament va oferir una reunió per parlar del clavegueram i de quins són els avantatges del sistema porta a porta de recollida d’escombraries. Es tractava de traslladar la informació i conèixer les diferents sensibilitats al respecte per part del veïnat.

Les obres de clavegueram en un barri o urbanització acostumen a ser controvertides pel que representa urbanísticament, amb el fet d’aixecar carrers i, també l’esforç econòmic que han de suportar els veïns i veïnes per tirar-ho endavant. Aquest va ser el punt principal que es va tractar a Serra Alta amb la intervenció del regidor d’Urbanisme, Jordi Parcerisas, qui va fer la seva exposició en 4 punts. Primer va fer un repàs històric i va explicar el projecte que hi ha aprovat definitivament per sessió plenària des del 2012 i que genera una afectació en forma de càrrega al registre de la propietat en cada una de les parcel·les de Serra Alta. També va detallar els aspectes més tècnics, es va parlar del pressupost i de les fórmules de finançament. La trobada va servir per resoldre dubtes i concretar aspectes referents a un tipus d’obra complex.

Per altra banda, l’alcalde Gerard Parcerisas, en condició també de regidor de Medi Ambient, va exposar els principals avantatges del sistema de recollida porta a porta. Es tracta d’un dels projectes que s’està estudiant des d’aquesta àrea i que podria implementar-se en un futur no molt llunyà al nostre terme.

Finalment, el regidor d’Urbanitzacions, Xavier Alberich, també va poder fer un recordatori de la recent posada en funcionament del sistema de bústies que permet rebre les cartes directament sense necessitat de desplaçar-se a Esparreguera com es feia anteriorment.

Les diferents realitats dels refugiats

El passat dissabte 11 de juliol va tenir lloc la jornada ‘Som d’arreu i ens trobem als Hostalets’ amb una taula rodona que va tractar les diferents realitats de les persones refugiades i, més tard, un concert amb joves refugiats del projecte de la Fundació Centre Internacional Música Antiga. En tots dos casos es van seguir les mesures higièniques i de distanciament.

La taula rodona va comptar amb unes ponents ben conegudes, les hostaletenques Marta Valls, Anna Flo, Eulàlia Millaret i la tarragonina Marina Cañado. Totes quatre van explicar «Les diferents realitats de les persones refugiades» des del recull de dades, informació i l’experiència d’haver treballat en diversos camps. Va ser una xerrada molt interessant que també va comptar amb la intervenció del públic i que, per compensar les mesures sanitàries que limitaven l’aforament, també es va seguir per Internet.

Per altra banda, al vespre va tenir lloc el concert d’Orpheus XXI sota la carpa de la pista poliesportiva. El projecte de la Fundació CIMA, del prestigiós músic igualadí, Jordi Savall, va comptar amb Yannis Papaioannou (Grècia), Georgi Dimitrov (Bulgària), Meriem Moubine (Marroc), Imad Amrah (Marroc) i Khalid Al Khatib (Síria). La selecció dels temes va passar per diferents pobles i cultures mediterrànies en un viatge musical que els espectadors van poder seguir en directe des de les cadires habilitades.

Aquest va ser el cartell:

 

Ple 8 juliol 2020

Convocatòria del 8 de juliol de 2020 en sessió ordinària. Es tracta del Ple que va incloure vuit punts a l’Ordre del dia amb, entre altres, l’aprovació de les festes locals de cara a l’any que ve, l’adhesió a l’Aliança Educació 360, una moció de Sumem o el torn de precs i preguntes. Com és habitual en aquestes sessions, també va comptar amb la participació del públic.


Podeu consultar tots els punts a continuació:

Eines per trobar feina prop dels Hostalets

El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola organitza, per dimecres 15 de juliol, un taller informatiu i pràctic sobre el mercat de treball a l’Anoia i al Baix Llobregat Nord. Una proposta fruit de la col·laboració de l’Àmbit d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia.

A través d’aquest taller, tothom que hi participi podrà conèixer amb més profunditat quins són els principals sectors econòmics de la zona, quins perfils professionals són els més demandats i quina és la tendència que es preveu per als pròxims anys. L’objectiu principal és identificar el mercat de treball i aquells sectors que generen més ocupació per tal de fer una recerca de feina més acurada.

El taller es durà a terme el dimecres 15 de juliol a la Biblioteca Municipal de 10.00 a 11.30 hores. Per a més informació podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació trucant al 93 771 21 12 o bé presencialment els dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 14.00 hores. Les inscripcions es poden fer omplint el següent formulari.

Cancel·lat el Torneig de Futbol Sala 2020

Organització i Ajuntament acorden cancel·lar l’edició d’aquest estiu del Torneig de Futbol Sala per no poder garantir la seguretat de participants i espectadors. L’AC Baldrich i la regidoria d’Esports emeten un comunicat amb les explicacions i s’emplacen a treballar per tal que l’any que ve se celebri una edició espectacular.

Finalment no ha pogut ser. Han estat setmanes molt intenses on s’ha seguit l’evolució de la pandèmia i amb les esperances de trobar un format que fes possible la celebració d’un dels esdeveniments més esperats de l’estiu. Però finalment, aquest cap de setmana, des de l’AC Baldrich i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola s’ha determinat que l’edició d’enguany del Torneig de Futbol Sala es cancel·la. A continuació podeu llegir el comunicat conjunt que s’ha fet públic.

Audició de sardanes amb distanciament

La 19a Festa de la Sardana arriba aquest diumenge diferent a la que es feia en els darrers anys però amb les ganes i una bona proposta per gaudir-ne. L’acte principal constarà d’una audició amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona a la carpa del pavelló amb un aforament de 250 persones.

Aquest diumenge a les 19.00 té lloc la Festa de la Sardana que s’adapta a les mesures de seguretat després de l’estat d’alarma provocat pel coronavirus. Així doncs es farà una adaptació de la festa per garantir la seguretat dels assistents amb control d’accés, desinfecció amb gel hidroalcohòlic i la col·locació de 250 cadires a la pista poliesportiva actualment coberta per una carpa.

La prestigiosa Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona serà l’encarregada d’oferir un ampli i treballat repertori en una de les primeres activitats del postconfinament al nostre municipi. L’entrada és lliure i, malgrat no poder ballar, la intenció és retre l’homenatge anual que es fa a la dansa típica del nostre país.

 

 

CONNECTA'T

1,572FansM'agrada
674SeguidorsSeguir
904SeguidorsSeguir
15SubscriptorsSeguir